Sunday, August 2, 2009

LEPAK SANTAI MELAKA2 WALAWEEEYYYYYYHHH HOLLLLAAAA !!!

Photobucket

ASSALAMUALAIKUM..

buat semua warga MELAKA2.. kami nak jemput ke majlis lepak santai anjuran GEN2 dan GENNI room melaka 2... so.. pada sesape yg berhajat nak ikut.. jom lah ramai2 ke sana... di jemput pada sesape je yg pernah chat kat sini atau yg berkenan nak berkenalan dengan room nih...

~ Ok kat bawah ni ada sikit info untuk lepak santai nih.. tapi mungkin akan di pinda dari masa ke semasa.. so.. selalu la hupdate dgn blog nih k...


tarikh :
15 ogos 2009
tempat : pantai PD
meet point : PANTAI KLEBANG (yang dari melaka) & putrajaya (yang dari KL )

waktu berkumpul : 7 PAGI

pakain rasmi : t-shirt merah

makanan : potluck (bawa lah apa2 yg boleh di kongsi) air jgn lupa eak...

pendaftaran : bagi nama pada amoi. dgn kenderaan kalau tumpang kata tumpang. owner kenderaan bagi plat number pada amoi.. sebab kalau ada rezki kita akan buat sticker keta untuk lepak santai nih. bagi nama sebelum 9 ogos 2009.

kalau ada pape pertanyaan ley tanya pada amoi 0173853085 atau kak mim 0126578942(kalau tak tahu lagik n o aku nih..tak tahu la kan nak kata apa..huhuhuh)

~~*** akan ade penambahan****~~~

"marilah kita bersama-sama memeriahkan event ni ye....gambate....~~!! "

13 comments:

hestyrezyuda said...

toiye.. toiye..
tq..tq.. hupdet bagi santik itu entri.. but tolong tekan pada tshirt merah ye hihihi

hestyrezyuda said...

tu dah tekan la tu.. paling besau tu font tu...w akaka

hestyrezyuda said...

WOIT TOI.. AWAT HANG MASUK PAKAI ID AKU...:-w

hestyrezyuda said...

saja je .. malas nk tukau la... ahahha

cik moi moi said...

senget pe korg dorg nih?? wakakkaka

sometime sometime sometimes said...

wakaka... sje je la amoi.. aku tgh hupdate blog.. so ie komen aku reply je laa..w aakaka

hestyrezyuda said...

weh ini maps nak ke pd location mana? moi meet point budak melaka nak tukar ke tak?? kalau nak cepat bg tahu kat mana

~caHaYa MaTaKu~ said...

bukan dh tukaw ke tuh...meet point dak2 melaka kat klebang smlm aku borak ngan abg boy... ermm yg penting aku dr kajang terus ke pd... aku xg melaka dulu aku ade hal la....family nye hal..sori agak serabut nih...tgk la cm ne kak aku saing skali ngan ko ka putrajaya ke taw aku gerak sendiri nanti...

hestyrezyuda said...

tahu akk dah tukar dah cuma tinggal tunggu toi edit kat pic tu je.hurm.. ok la no hal pape roger k.. klau ley saing la dgn akk je senang

~caHaYa MaTaKu~ said...

insyaAllh akan ku pertimbangkan..wakakka..
kak need u :((

~caHaYa MaTaKu~ said...

kak...
nak tny kite ade sukaneka kan?? emm...kite wat sukaneka je taw..kene infom lam blog nih ckp sukaneka just suki2 je..xde adiah2 cm 1 gath taw....aku xmo kang ade salah sangke lak...

hestyrezyuda said...

no hal jap lagik aku menntion..
ko ok tak nih moi??
ko nak jumpa akk ke?? :(
jgn sedey2 meh..meh kat akk..
akk peluk meh >:D<

~caHaYa MaTaKu~ said...

ermm ntah la....xtaw ok ke x...huhuhu serabut semacam...xpe la handle dulu..kalo xleh aku kejau ko pai putrajaya sane...emmm