Saturday, July 25, 2009

waSSup Geng MeLaKa2....

assalamualaikum........................

korang sume pe cer?? huhuh ni moi de bende nak kongsi..... lan 9 mebi 2 minggu pas raye means nak masuk lan 10 kot..de cadangan nak wat gath raye melaka2...

so sape2 di melaka tuh plz..bantu amoi tuk carik tempat k.... sebb moi nak wat bajet k....pape t moi infom balik ngan u all....

moi dh borak2 ngan amim n etoi...aril pon dh taw...so skang nak mintak kerjasama geng club....kalo korg de cadangan....tp.... plz namo dok pantai k..sebb ni gath raye k....

huhuhu perancangan mase depan ni.. k la all...... pape infom moi k papai......we see next week k.

8 comments:

hestyrezyuda said...

k kak mim setuju dgn cadangan nih.. maybe kita ley minta tolong otai GEN2 untuk tolong kita wat gath rasmi ke2 ni.
adik2 yang lain hope dapat jadik serampang 2 mata utk tgk2 kan port yg sesuai.. macam dewan2 atau kedai2 makan yg agak sesuai..
i think i have a place but kena tanya dulu..
semua tahu kan chalet budget yg selalu jadik tmpt budak kita lepak kalau stay mlk 1,2 hr?
i think restoran kat situ ok.. atau chalet tu sendiri ley
sediakan tmpt yg open air akk mim rasa..
sebab kak mim penah tanya untuk ganeral party..

so.. minta kerja sama lah adik2 yg berdekatan cuba kontek bro moon atau amoi.. untuk dapatkan maklumat lanjut, yg boleh kita tanyakan pada restoran tu.. yg penting, budget nak kumpul 1 kepala bape ringgit dgn, waktu dia...

k kalau ada pape ley kol kak mim..
abang moon and abang boy kapur barus.. ley la kita bincang sama2 no mim ada pada moi ;)

tq otai2 gen2 dan GENNI(generasi terkini)kepp it up... jadik la kita saudara yang saling sayang menyayang dan bantu membantu..

chiil up bebeh... mmmuuuaahhhh

cik moi moi said...

kak baik ko post je entry xyah nak pst komen kak oit....siyes ni..ko jadikan komen ko ni sebagai entry terbaru..wakakakakka.....

hestyrezyuda said...

SIOT KO.. TU DAH KIRA PERBINCANGAN TANPA PINTU...WAAAKAKAKAKA.. BOLEH JE NAK POST.. BUT AFTER KITA MEET THIS SUNDAY.. SEBELUM THIS SUNDAY.. HOPE KO DPAT KOL DL MOON UNTUK DAPAT KAN MAKLUMAT

hestyrezyuda said...

SIOT KO.. TU DAH KIRA PERBINCANGAN TANPA PINTU...WAAAKAKAKAKA.. BOLEH JE NAK POST.. BUT AFTER KITA MEET THIS SUNDAY.. SEBELUM THIS SUNDAY.. HOPE KO DPAT KOL DL MOON UNTUK DAPAT KAN MAKLUMAT

cik moi moi said...

erk abg boy la....ermm akak ni sabtu ni moi xberapa janji eh..t moi kol dulu :D

kak aku ni ngah mengong nih aduyai..pening pale aku dh

sometime sometime sometimes said...

OIT gurls....... SABTU @ AHAD ni? korg ni poning palo den ae..... boto2 la oi...

cik moi moi said...

sabtu la..kak amim tuh pening sebb tu xtaw sabtu ke ahad...mcd ngan kfc pon die xkenal :-"
wakakakka

hestyrezyuda said...

siot korang.. kutuk aku kaw2.. dah ko colik aku p pd sape suh.. kan aku dah mengong... waaakakakaka.... dah la aku memang mengong..