Tuesday, July 27, 2010

g3nGcluBm3l4k4-2


Time
21/08/2010 6:30pm - 9:00pm

LocationRESTORAN DELI MUARA, CRYSTAL BAY, ALAI





Terima kasih atas cadangan dan pandangan semua untuk
menjayakan majlis mulia ini buat pertama kali untuk kita
secara rasmi. setelah segala ketelitian dibuat dibawah adalah
maklumat penting untuk majlis berbuka puasa yang akan di adakan.

BAYARAN : RM22 (per head)

MENU :

NASI LEMAK (2 bungkus 1 orang)
SIAKAP MASAK 3 RASA
JENAK BAKAR REMPAH
SOTONG GORENG TEPUNG
UDANG BAKAR REMPAH
KUPANG MASAK 3 RASA CHINESE STYLE
SAYUR
SIRAP LIMAU
AIR BUAH
PENCUCI MULUT
OTAK-OTAK (kemungkinan akan di tambah)

PEMBAYARAN :

Dibuka sekarang sehingga 16 Ogos 2010

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT:

secara online ke akaun SITI NURUL ELINA

CIMB - 14420068008526
MAYBANK - 164481039486

sekira mahu memberi secara tunai sila berhubung terus pada dear_elina

sebarang pertanyaan boleh bertanya pada

amim - 0126578942
blade master @ gani - 0172375579
dear elina - 0172689254
~~~

Sunday, July 25, 2010

JEMPUTAN RAMAH MESRA KOC

Assalamualaikum...

Kawan-kawan GCM2, Kancil Owner Club (KOC) kelab kereta berdaftar dibawah Perodua akan menganjurkan 1 majlis beramah mesra. Dan pihak KOC cawangan melaka, telah berbesar hati menjemput ahli-ahli GCM2 untuk meramaikan lagi majlis yang di anjurkan KOC.

aktiviti melibatkan

-Konvoi
-sukaneka
-auto show

~~~~~~~~~~~~~~ ~~~********** ~~~~~~~~~~~~~~~~~

TARIKH : 31 Julai 2010

TEMPAT BERKUMPUL UNTUK KONVOI : MITC ( konvoi bermula dari MITC ke PENGKALAN BALAK iaitu tempat majlis )

WAKTU BERKUMPUL : 11 pagi (berada di MITC)

PEMBAYARAN : RM 15 (pembayaran ini termasuk makanan tgh hr petang dan malam)

TARIKH TUTUP SERAH PENYERTAAN : 30 Julai 2010 ( Jam 12 tgh hari)

PERSON INCHARGE GCM2 : deaR_elina @ putri elina (0172689254)

WAKIL KOC (cawangan melaka) : angah sempoi (0136942827)

~~~~~~~~~~~~~~~~~ ********* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~


** kepada kawan2 GCM2, pada yang nak join boleh bagi nama pada elina serta pembayaran SEBELUM atau PADA 30/07/2010 JAM 12 tgh hari.

diharap kawan2 nak2 lagik yg ada keta kancil.. molek sangat la pegi... bg support pada kelab lain.. kalau boleh kak mim nak ada wakil dari GCM2...

** Sebarang pertanyaan mengenai majlis ini, anda semua boleh berhubung dengan angah_sempoi..

** Kancil Owner Club adalah satu kelab kereta yang berdaftar di bawah Perodua..

Sunday, June 20, 2010

our picca

pada kawan2.. kalau nak tgk picca gath kuala linggi

dengan picca gath haram sila lawati

facebook melaka2

got yeah

Friday, June 4, 2010

TAG XLAWA

SORRY KENGKAWAN TAG KITE THIS EVENT XLAWA.... SORRY EK

BERBANDING DULU??



Wednesday, June 2, 2010

Lepak-Lepak Melaka 2 ( 5 JUN 2010 )


Kepada yg ingin berkonvoi dr Melaka pd pg tersebut blh berkumpul di Sweet Azza Confectionery Bkt Serindit Melaka tepat jam 7.30 pg..klu lambat sila jln sendiri..bagi yang lain blh hubungi admin utk mengetahui lokasi lebih lanjut..Sekian....


Assalamualaikum w.b.t...

Alhamdulillah segala persiapan utk event sabtu ini telah berjalan dengan lancar atas kerjasama penasihat,para admin sekalian dan juga warga Melaka2 dan juga pada jemputan-jemputan.

Dengan ini saya ingin update dgn anda semua mengenai lokasi,tarikh,tema dan juga aktiviti yang akan dijalankan.



Tarikh :
5 JUN 2010 (Sabtu)



Lokasi :
CHalet Samudera,Kuala Linggi Melaka.



Tema :
Siang -
Biru

Malam - Kuning


Bayaran :
RM40 utk penyertaan siang & malam
RM20 utk malam sahaja


blh hubungi saya 0173460398 - syiera



Tentatif Program

10.00 - 10.30 pg :
Pendaftaran Peserta


10.30 - 11.00 pg :
Ice Breaking & Pembahagian Kump utk Sukaneka


11.00 - 12.30 pm :
Aktivit Sukaneka


12.30 - 2.00 pm :
Makan Tghari / Solat Zohor/Break


2.00 - 4.00 pm :
Sambungan Sukaneka


4.00 - 5.30 pm :
Aktiviti Sukaria - Bola Sepak Pantai/ Bola Tampar Pantai



5.30 - 6.30pm :
Preparation utk BBQ & Karoeke
Pendaftaran Utk Peserta yg dtg mlm


6.30 - 7.40 pm :
Maghrib/Prepare Utk Program Mlm


8.00 -11.30 pm :
BBQ & Karoeke

- Kata-Kata Aluan dari Penasihat Event
- Kata-Kata Aluan dari wakil Admin Event
- Ice Breaking (suai kenal dgn ahli2 dr room lain )
- Makan & Karoeke


AJK

syiera
elina
bob
apai


AJK Penginapan

apai
elina (asst)
syiera (asst)

AJK sukaneka

bob
kak su (asst)

AJK BBQ

Blink
Kabus (asst)
Amoi (asst)
Raffi (asst)

AJK Hadiah

Elina
Syiera

AJK Pendaftaran

Syiera
Elina

Penyambut tetamu

Syiera
Bob
Apai

PA System

Wak Ijat
Faris (asst)


Designer

Etoi
BoB

Photographer
Iskandar



SPONSORED BY

Amoi (heavy dinner)

Sweet Azza Confectionery (cup cakes & some hampers)

dear_ elina ( some of goodies)

wak ijat ( PA System)

( mana yang tak disebutkan.. minta maaf.. akan di update kemudian)




Kepada yg ingin berkonvoi dr Melaka pd pg tersebut blh berkumpul di Sweet Azza Confectionery Bkt Serindit Melaka tepat jam 7.30 pg..klu lambat sila jln sendiri..bagi yang lain blh hubungi admin utk mengetahui lokasi lebih lanjut..Sekian....

Sunday, May 30, 2010

Attention GCM2!!!!!!!!!!!!!!!!!

assalammualaikum wbt....

Kepada GCM2.....

tinggal beberapa hari je lgik untuk Event Lepak-Lepak Melaka 2.Oleh itu dengan ini saya minta TOLONGLAH!!!!!!!!!!!! jelaskan bayaran korang....banyak benda yang perlu kami settlekan utk jayakan event nih...

Tentang pertukaran lokasi,kami telah mengubah lokasi Event ke Chalet Samudera,Kuala Linggi.Peta lokasi sila rujuk dengan Apai.Atau pada sape2 yang nak berkonvoi pagi tu boleh lah berkumpul di Taman Rekreasi MBMB Bkt Serindit tepat pukul 7.30 pg..lambat korg jln sendiri k....

apa-apa masalah sila hubungi syiera 017 3460398

Sunday, May 16, 2010

Update Kpd Guest Yg Tlh Mbuat Pembyrn

Salam kpd semua....

Currently dpt dilihat sambutan utk event makin lama makin slow...Admin2 pula agk kesibukan kebelakangan ini...sorry kwn2..tgh nak final exam nie...

Ok,nk cerita pasal pembayaran k...setakat ni yang dh bayar adalah 7 org...Antara nya ialah kak mim,kak etoi,para2 admin dan juga abg kojeck....

so,korang bila lagi nk wat pembayaran..kami para admin minta kerjasama dari korg utk membuat pembayaran dengan segera sebab kami perlu menjalankan tugas kami utk manage event ini...

kami harapkan sgt kerjasama dari anda bg memastikan semuanya berjalan dgn lancar..sekian,terima kasih... :)

Sunday, April 25, 2010

lepak-lepak melaka2


Program:
LEPAK-LEPAK MELAKA2

Tarik Program:
5 JUN 2010

Tempat:
Chalet Seraya Pengkalan Balak, Melaka

Bayaran :

RM40 (perhead adult)
RM 10 (perchildbelow 12 years old until 10 years old)

Pembayaran pada :

04030070593529 - (CIMB bank)
atas nama Amirul Aizat Abu Bakar.


*Sila maklumkan pada Mirul dan juga Syiera setelah anda bank in duit tersebut,butir2 diri anda,waktu anda bank in dan yg paling utama sila simpan resit bank in anda dan bawa pd hari event tersebut.

Tarikh akhir bayaran :

28 MEI 2010



Tema :

Siang - biru
Malam - kuning
*so anda wajib memakai baju berdasarkan tema diatas ok!!!


Aktiviti : Sukaneka Pantai,BBQ n Karoeke

Tentatif Program :-

9.00 pg - Pendaftaran peserta
11.00 pg -Aktiviti Sukaneka Pantai
1.00 tghari - Rehat,Makan Tghari,Solat Zohor
2.30 tghari - Sambungan Aktiviti SUkaneka Pantai
4.30 ptg - Aktiviti Bebas
7.30 mlm - Persediaan Utk BBQ
8.00 mlm - BBQ + Karoeke
12.00 tgh mlm - Bersurai

Utk yg hendak menginap,boleh berhubung dgn admin utk urusan sewa chalet.Harga bagi chalet (kipas)-RM65 (aircond)-RM85

Diharapkan semuanya akan berjalan dgn lancar..Insyallah..

Admin :
syiera - 017-3460398
mirul - 016-3370987

Segala pertanyaan blh dikemukakan pd admin..

p/s : pada malam bbq semua di wajibkan membawa potluck.. tak kisah apa saje.. asal boleh di kongsi bersama..

Sekian,wassalam...

Friday, April 23, 2010

new update utk Lepak2 Melaka 2



Assalamualaikum wbt...

firstly,maaf sebab tak dapat meng"update" blog secara berterusan..
kekangan masa yang tak mengizinkan..
bz dengan presentation dan juga midterm...
maaf juga pada admin yang lain sebab agak slow dalam updating info dgn korg sume..
ok,ats perbincangan dengan admin2 yang lain,kesepakatan dh dibuat tentang bayaran untuk event Lepak2 Melaka 2..

bayaran yang dikenakan adal RM40 seorang.Jgn terkejut sebab byaran ini adalah meliputi :-

1.Goodies bag @ souvenir
2.Aktiviti2 sukaneka
3.hadiah2
4.tag nama
5.makan tengahari
6.bbq
7.karoeke

so,korg juz bawak badan je ok...bagi yang perlukan penginapan,kami akan uruskan untuk anda TETAPI atas tanggunggang anda sendiri.

Harga Chalet : RM 65 (kipas)
RM85 (aircond)

Bagi yang membawa pasangan ke kawan2,perlulah memaklumkan kepada pihak admin sama ada syiera atau mirul.Bayaran penyertaan adalah sama seperti ahli gengclub yang lain.

Pembayaran bagi penyertaan adalah selewat-lewatnya pada 21 MAY 2010 dan pembayaran adalah secara bank in cash deposit ataupun online transfer kepada :

Amirul Aizat Abu Bakar
04030070593529 - CIMB bank

selepas bank in,sila sms amount, pukul bape bank in, bgth melalui cash deposit atau online transfer n drpd bank mana.

sms kn semua detail tuh ke no 016 3370987(mirul) and 017-3460398(syiera)
wajib utk sms kedua2 kami ok utk kelancaran lg...

kami akan update info yang seterusnya...

sila hubungi admin sekiranya ada kemusykilan..

sekian terima kasih

Friday, April 16, 2010

Cadangan Aktiviti Terbaru Jun 2010 ( Lepak2 Melaka )



Assalamualaikum wbt...

Juz nak update utk planning aktiviti baru yg bakal berlangsung bulan 6 nie..atas restu kak mim dan kak etoi serta cadangan Mirul,kami ( aku syira,mirul n apai ) diberi kepercayaan untuk manjalankan aktiviti Bulan jun nie..semuanya atas cadangan Mirul yang nak wat Lepak-Lepak untuk GengclubMelaka2..

Info ringkas bagi aktiviti ini adalah berikut :

Tarikh : 5 Jun 2010 (Sabtu)

Masa : 10 PG - 12.00 MLM

Lokasi : Pengkalan Balak ( masih dlm perbincangan )

Kitaorg pun ade sediakan penginapan untk sesiapa yg nak menginap tapi phm2 sendri lah itu semua kena bayar sendri.Insyallah kami akn sewakan 1 chalet utk perempuan dan 1 lg utk lelaki.

Aktiviti yg bru kami bincangkan adalah pada siang hri kami akn adakan sukaneka pantai dan pada ptg hingga ke mlm akn ada bbq dan juga karoeke.

Mengikut en boss kami ( Mirul ) Lepak-Lepak ni bukan gath tapi sekadar untuk bersua muka dengan sesama ahli sebab agak lama juga kita tak melepak dan duduk sama2...so,harap dpt lah kita bersama semula kan...

Untuk bayaran pula,kami masih lagi membuat budget utk mencari kos yg bersesuaian memandgkan ramai lg yg masih student kan..so,insyallah kami akn cari kos yg bersesuaian..

Setakat ini yg dapat di update wat masa nie..Insyallah kami akn selalu update info2 terkini bagi aktiviti Lepak2 Melaka ni...Jgn lupe untuk selalu berkunjung ke blog gengclub dan juga facebook ye...

segala cadangan yg bernas dari anda amat kami perlukan..

Sekian..

mama_syiera @ miss.syiera

Sunday, April 11, 2010

BAJU KOPRAT GENGCLUBMELAKA2




yeah...yeah...ada baju..
yeah..yeah.. ada baju..
ok, merujuk perkara di atas..
maka bermulalah satu destinasi kita..
untuk menghasilkan baju koprat untuk kumpulan kita nih...



minta maaf ya kalau ada yang menjuih bibir..
nak wat macam mana kalau dah kami teringin nak wat..
dan ada design yang cantik..
kalau nak, orderlah dengan kami.. hahahahaha
k aku masuk kan gambar tu..





jeng...jeng...jeng....





amacam???
cara kan??

hak..hak..hak.. adeeeehhh sowi..
aku mmg suka sangat dengan design baju nih...

by the way..
aku juz nak tunjuk design sebab ramai sangat plak yang minta untuk upload dalam nih..
but tempahan belum lagik dibuka..
sebab skang kami dalam proses mencarik model..

ouh ya sebelum tu.. TAHNIAH BUAT BOB SIXTYSIX SEBAB DESIGN BAJU NI BELIAU YANG REKA

OK...
pape pasal harga tempahan dan saiz akan di roger kemudian...
akan di hebah dan diwar-warkan..

pada wartawan mulut murai...
silakan kalau nak mengutuk
atau mengata apa saje..
yang penting kami bahagia..
lantak p mulut busuk kau nak cakap apa..
aku tak kesah tak heran dan tak endah...
hakhakhakhak

GENGCLUB KEEP IT UP DUDE...

GENGCLUBMELAKA2 SENTIASA DIHATI


Thursday, January 21, 2010

Picnic ~ Mandi manda ~ lepak santai ~ etc


Picnic ~ Mandi manda ~ lepak santai ~ etc

Host:
Type:
Network:
Global
Date:
Saturday, 23 January 2010
Time:
07:00 - 17:00
Location:
xdecide lgi samaada congkak atau tekala


Description


petikan dari Nurul Aini Mohamad;

attn: ari sabtu ni rasenye2 mcm nak mandi manda di congkak or tekala...tp di kajang la... sape2 nk folow sile bgtaw eh... makan sendiri mau ngat k... hahahahha ni bukan gath ke ape ke..ni just nk melepak wahahaha

Sunday, January 17, 2010

kebosanan menhasilkan ilham

Tuesday, January 5, 2010

GengClub Kini Mendarat Di FaceBook


Entry kalini xde nk kate pape pon... kata sepakat tentang tapak & activiti gath seterusnyer pon masih xdpt lgi... so... kite abaikan dulu cerita tu...

yg panas wat masa ni adalah seperti tajuk tu ha....

"GengClub Kini Mendarat Di FaceBook"

Nak search just type = gengclubmelaka2

ok? got iT?

Jumpe Disane~~~!