Sunday, August 2, 2009

wow

wooooowww...

aku teruja melihat user yang sedang view page ni tdi... siap je aku edit entry aku refresh.. wow....dari 2 user dah naik kepada 27.... waaaaa.a.. aku excited la.. kiki~...

bagus semua warga melaka2... gambate...~~!!

jgn lupe event kite ye.. keep update..lepak la blog ni selalu ye.. hehe

4 comments:

hestyrezyuda said...

ekkek.. aku pun truja bila pagi aku tgk 10 orang tau... pagi subuh sepie lak tu..huhuhu

cik moi moi said...

ermm..asal setiap kali aku usha sti aku sowang :((

sometime sometime sometimes said...

hahaha.... ye ke? ko kne buat page ni jadi main pag... mesti ko akan nmpak perbezaan nyer n masa awal2 pgi n tgh2 hari mesti page ni ramai hehe

sometime sometime sometimes said...

hahaha.... ye ke? ko kne buat page ni jadi main pag... mesti ko akan nmpak perbezaan nyer n masa awal2 pgi n tgh2 hari mesti page ni ramai hehe