Tuesday, July 21, 2009

khas untuk temanku..bersabar lah....


entry ini aku tujukan khas buat seorang teman karibku semoga dia sentiasa tabah dalam mengharungi cabaran dan dugaan....

Teman,


sakit itu perit.
Kerut dahi tidak akan memaknakan apa-apa.


Justeru,
nikmati saja kesakitan itu dengan hati berbunga.


Pasti,
akan Tuhan balasi ia dengan pahala.

insyaallah....~

13 comments:

hestyrezyuda said...

tq etoi...
actually budak melaka2 memang alert bila kawan ada masalah..
aku repect kat korang..
tq sebab selama nih bantu aku..
muuuahhh sayang korang

cik moi moi said...

erk:-| wakakka aku ngah pening nih..tokei kapur barus aku kol xdpt2 wakakaaka

hestyrezyuda said...

LOR YEKE... KO CIUM JE DI DULU KOMPEM KO DAPAT KO DIA..EKEKKKEKE
WEY.. AKU NGANTUK GILAK BABAS NIH

cik moi moi said...

aku tdo kul 11 pai kul 2 je nih... huhuhu ermm ko tido lam keter siap dengkur wakakkaaka.......yg penting aku berjaya gak culik korg kan?? =))

hestyrezyuda said...

penat siot.. huhuhu.. aku sepanjang kat mcD aku terpikir.. macam mana lak aku ley ikut diorang padahal aku penat sgt dan mengantuk...huhuhuhu

cik moi moi said...

oit kfc la ngok.....wakaka nampak sgt ngantok kfc ngan mcd pon dh xkenal :-"

sometime sometime sometimes said...

mongok je masing2 kan... mcD ngn KFC pon dah kompius.. bru smpai PD dah ting tong.. hahah...

cik moi moi said...

tu la pasal lom sampai sagil agi wakakakaaka

sometime sometime sometimes said...

btoi tu.. dah pgi sane nnt lgi ting tong kot die ni... wakaka eh xble kutuk sgt,, nnt die xnak bawak aku nnt lgsung aku xble join gi sagil.. almaklum la.. tumpang keta org wakakaka

cik moi moi said...

taw xpe....huhuh tu la ko nih..jgn kutuk...ngata je wakakaaka xper...

hestyrezyuda said...

tak pe la toi.. aku ok jew.. kutuk lagik tambah dengan cencalok pun wa steady toi... waakakaka..
paling zalim pun wa tinggal kan lu kat highway jer... lalalalala

sometime sometime sometimes said...

wakaka siot je ko ek.. korg ni mgm suke la ugut nk tinggal aku.. sadis tul la aku skrg ni ..w aaaaanaan...

hestyrezyuda said...

aaaaaaaanaan??????
pakwe baru ka???
nama macam keturunan samy vellu je..waaaaaaakakaka