Wednesday, July 1, 2009

salam sayang to all gengclubmelaka2

assalamualaikum all...................im bek..ekekke cm trademark lam room lak aku wat...

huhuhu pegh gosip kak amim....dasat....ala kak tiru meniru kan adat org melayu wakakkakakka....



erm pasal waterfall tuh...emm moi baru je pas piknik ngan memeber kat kpmc.....kat ..sungai tekala...for sure masih damai lagi la ngan flora dan fauna dia....sejuk pon.....actually kat area langat means selangor ader banyak pat air terjun....sungai congkak....sungai tekali..sungai tekali...sungai congkak..sungai gabai....just pilih..if nak berkhemah pon boleh.......tp bajet la eh....



moi xbincang agi ngan amim or etoi...lame dh xjumpe diorg.....ermmm i'll try to find them but gps failed wakakkakakaka.....teruk bahasa aku...sah2 kene masuk tuisyen pas nih...



ermm pape t moi infom lik ngan diorg.........for sure kalo korg nak join la...kalo nak meneruskan kesinambungan gath ni...if ade ape2 cadangan sila salurkan di sini k......

ermmmm....actually moi ade cadangan gak...trip cm rombongan tp disebbkan majoriti dr melaka n student agak susah la.....ermmm pape korg create idea yg besh2 yg gempak, kasi sharing la eh......k sume

last but not least.........SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA CHATTERS SHAHAYU....SEMOGA KEKAL KE AKHIR HAYAT.....kepok2 kepok......perh bau nasik minyak sei....wakakkaka selamat2 eh ayu,....namo noty2..puan ayu..;))

k adios selamat bertemu kembali.....

6 comments:

hestyrezyuda said...

yeah..baby... kita memang lama tak together...
masing2 bz kan...
hurm untuk yg nih...
kak mim kompius..
adakah ini yg kita nak buat 15/8??
atau.. this one is a new thing???
kalau boleh kak mim hope benda nih..
official.. dan kita mungkin da ley buat t-shirt rasmi atau... baju standart f1 untuk budak club...
lagik satu pasal sticker keta hari tu.. sape eak yg uruskan??
ada pape perkembangan tak??
i love that idea.. sebab kalau konvoi.. kita ley cam keta sama2 kita dgn senang kan?kan?kan?
ekekek
ariiillll where are u??
how about car sticker design???
up date to me immediately

cik moi moi said...

kak amim yg 15/8 ni bukn lam senarai..just lepak santai di sagil b4 pose... ermm ni program nak merapatkan silaturahim blk dak2 melaka2 ...

cik moi moi said...
This comment has been removed by the author.
hestyrezyuda said...

OUH YEKE.. OK2 UIK NI SAPE YG DELETE2 KOMENG NIH???

HURM TAK PE.. AKU NAK CARIK ARIL NIH... ADA GAK AKU RUGUL MAMAT NIH KANG

sometime sometime sometimes said...

perempuan... rugul sorg nmpak.. pas la gua same... kate segalanya bersama... cepat la sevice bertukar tangan.. im ready dah ni nk men'rugul' si reel.. hahaha.....

hestyrezyuda said...

waaaakkakaka.. ko nih.. aku rugul tu laki aku.. ko jadik vini dia pun lum lagik k... bawa bersabar.... wa belum sain borang as him 1st wife... ekekeke