Sunday, May 16, 2010

Update Kpd Guest Yg Tlh Mbuat Pembyrn

Salam kpd semua....

Currently dpt dilihat sambutan utk event makin lama makin slow...Admin2 pula agk kesibukan kebelakangan ini...sorry kwn2..tgh nak final exam nie...

Ok,nk cerita pasal pembayaran k...setakat ni yang dh bayar adalah 7 org...Antara nya ialah kak mim,kak etoi,para2 admin dan juga abg kojeck....

so,korang bila lagi nk wat pembayaran..kami para admin minta kerjasama dari korg utk membuat pembayaran dengan segera sebab kami perlu menjalankan tugas kami utk manage event ini...

kami harapkan sgt kerjasama dari anda bg memastikan semuanya berjalan dgn lancar..sekian,terima kasih... :)

2 comments:

someone someplace somewhere said...

admin mintak tolg update bayaran dan juga no tepon.. and also followup dgn SMS ek.. sbb dorg ni mcm pahat dgn penukul....k... klu dorg tgk ramai yg dah bayar baru dorg nk bayar... ek :D

hestyrezyuda said...

betul tu.. saya sokong seperti keterangan di atas... hehehehehe