Tuesday, September 29, 2009

PERANCANGAN TAHUN 2010



ASSALAMUALAIKUM buat chatterz yang menjengah ke blog nih.. dan salam sayang buat chatterz melaka2..

SALAM LEBARAN kak mim nak ucapkan sempena syawal yang indah ni.. meriah....sungguh meriah syawal kali nih.. time kasih banyak2 pada yang sudi datang rumah amim. dan amim minta maaf pada yang tak berkesempatan amim singgah macam abang kodok..shahayu.. minta maaf sangat2..

SEBELUM AMIM MASUK KE TAJUK UTAMA.. amim nak bagi tahu.. ada ramaaaaaaai yang bertanya pasal gath raya...
MINTA MAAF sangat2 kita tak dapat nak buat.. sayang memang sayang.. tapi itu yang terjadik... amim tahu ada yang kecewa.. nak2 lagik kalangan CHATTERZ YANG TIDAK BERMASTAUTIN KAT MELAKA DAN ROOM MELAKA2.. masalah teknikal.. lagik pun itu hanyalah perancangan tahunan.. jadik tak semestinya akan di lakukan.. hanya sekira berkesempatan sahaja..

OK..
BERBALIK PADA TAJUK ASAL... k, amim rasa until dicember this year, kita tak buat official event, memandangkan kesibukan semua pihak ( nak examkan pada yang study ) so, perancangan tahun depan, ada yang amim tanya setelah berjumpa secara tak langsung.. amim minta cadangan GAME...sebab awal tahun hari tu kita dah buat bowling right?? SO, macam biasa amim minta cadangan yang under budget budak2 kita la kan, yang meriah, yang boleh wat macam team work... so,ada mencadang kan kita main permaian kampung atau erti kata lain, SUKANEKA...eheheh..


SO,skang sebagai permulaan, AMIM buka untuk pendapat korang yang lain... tentang cadangan nih atau cadangan baru..
BUT REMEMBER... semua mesti tahu budget dan keseronokannya yang lain??? ok... bagi pendapat PIKIR dulu, sebelum korang nak SANGKAL pendapat orang lain.. bagi yang MEMBINA bukan MEMBUNUH.. kang aku bunuh sape yang nak wat taik tu kang...

p/s : pada
"SPY" tolong bagi tahu budak room awak ye projek tahun depan kami ... mulut awak yang macam MURAI tu, menaik kan populariti blog saya lahtime kasih


3 comments:

someone someplace somewhere said...

takut takut.... amim mau jadi pembunuh.. huhu~.. tdi main tikam tikam.. ni mau bunuh.. ko semakin violent la babe.. wakaka ... gambate~@!

someone someplace somewhere said...

hohoo~.. terlupe lak.. aku lupe taruk shout box.. hehehe

~caHaYa MaTaKu~ said...

sudah lain la ini blog...
kak amim nak jadi pembunuh :-? xde tokoh la beb
wakakakkaka
ermmmmm....taun depan eh?? luar melaka xleh ke?? :p